Τι είναι το WordPress;

Θέλεις να φτιάξεις ιστοσελίδα ή E-shop για το κατάστημα σου αλλά δεν ξέρεις τι είναι το WordPress?

Ώρα να σου λυθούν οι απορίες σου!

Τί είναι;

Είναι το πιο δημοφιλές εργαλείο κατασκευής ιστοσελίδας ανοιχτού κώδικα που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά στις 27 Μαΐου 2003, από τον Matt Mullenweg, και χρησιμοποιείται από όλο και περισσότερους χρήστες.

Έχει πλατφόρμα ανοιχτού κώδικα, κάτι το οποίο θέλει συνέχεια βελτίωση. Μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε όσες φορές θέλουμε αφού δεν μας περιορίζει και είναι δωρεάν όλες του οι ενημερώσεις. Το πόνο που κοστίζει σε μια ιστοσελίδα με WordPress είναι η φιλοξενία, το domain name και το κόστος κατασκευής του.

Πώς μπορώ να το εγκαταστήσω;

Η εγκατάσταση του WordPress μπορεί να γίνει είτε τοπικά είτε σε κάποιον server και χρειάζεται λιγότερο από πέντε λεπτά! Δείτε ένα χρήσιμο άρθρο σχετικό με την εγκατάσταση και τη δημιουργία μιας βασικής δωρεάν ιστοσελίδας WordPress.

Τι δυνατότητες μου δίνει;

Έχουμε απεριόριστες δυνατότητες μέσα από το περιβάλλον εργασίας του, όπως προσαρμοσμένοι σχεδιασμοί, φιλικό προς το SEO, κατάλληλο και για smart phones ή tablet, με υψηλές επιδόσεις, υψηλή ασφάλεια και διαχείριση πολυμέσων. Επιπλέον υπάρχουν τα πρόσθετα για να καλύψουν οποιοδήποτε κενό υπάρχει στο WordPress.

Μπορώ να το διαχειριστώ εύκολα;

Το περιβάλλον εργασίας του είναι εύκολο για τους χρήστες. Αριστερά στον πίνακα ελέγχου βρίσκονται όλες οι ρυθμίσεις και επιλογές του. Από δημιουργία άρθρου, σελίδας μέχρι και απάντηση σε σχόλια και προσθήκη πολυμέσων χωρίς να χρειάζεται ιδιαίτερη γνώση σε κάποια γλώσσα προγραμματισμού. Βέβαια κάθε παραπάνω γνώση απογειώνει τον σχεδιασμό του site σας.

Είναι φιλικό προς το SEO;

Η πλατφόρμα του WordPress είναι SEO-Friendly από μόνη της, όμως παρέχει ιδανικά εργαλεία SEO με τα διάφορα πρόσθετα που υπάρχουν και βοηθάνε στην αύξηση του SEO της ιστοσελίδας.

Πώς αντιμετωπίζονται τα τεχνικά προβλήματα;

Όποιο πρόβλημα και αν έχεις υπάρχει μια κοινότητα τεχνικής υποστήριξης, από ειδικούς έως και απλούς χρήστες από όλο τον κόσμο που σου δίνουν λύσεις και στο πιο περίπλοκο πρόβλημα που μπορεί να αντιμετωπίσεις.

Ακόμα σκέφτεστε αν πρέπει να φτιάξετε την δική σας ιστοσελίδα, blog, e-shop; Είμαστε εδώ για να κάνουμε ότι σκέφτεστε πραγματικότητα!
Δείτε τα πακέτα μας εδώ και επικοινωνήστε μαζί μας!

Leave a Reply