Η Focus On Web δημιουργήθηκε στην Κόρινθο το 2006, με στόχο την κάλυψη των αναγκών διαδικτυακής προβολής των επιχειρήσεων και την παροχή λύσεων πληροφορικής, πάντα σχετικές με την ιντερνετική διασύνδεση.

Απ΄το 2006 μέχρι σήμερα πολλά πράγματα άλλαξαν... Η τεχνολογία, η πληροφορική, η οικονομία, ακόμα και ο τρόπος που ο καθένας μας βλέπει τη ζωή, το περιβάλλον, αλλά και τον ίδιο του τον εαυτό! Η αποστολή μας για παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου έχει συνδεθεί με την αλλαγή και ακόμα περισσότερο με την εξέλιξη και τη βελτίωση. Το όραμά μας είναι η δημιουργία μιας "οικογένειας" ανθρώπων που μέσα σε ένα υγιές εργασιακό περιβάλλον θα παρέχουν χρήσιμες και καινοτόμες λύσεις υψηλού επιπέδου, με σεβασμό στους ανθρώπους και τις θεμελιώδεις αρχές της κοινωνίας μας.

Όλα τα προηγούμενα χρόνια είχαμε την τύχη να γνωρίσουμε σημαντικά άτομα με αρχές και όραμα. Άτομα που μας ενέπνευσαν και αποτελούν για εμάς το κίνητρο να συνεχίσουμε ακόμα πιο δυνατά, με σοβαρότητα και επαγγελματισμό.

ExpertsΣχεδιαστική ομάδα πτυχιούχων πληροφορικής

SupportΕκατοντάδες ικανοποιημένοι πελάτες από το 2006

Top 100Καταχωρητές ονομάτων χώρου .gr

Η ομάδα μας


Στέλιος Σοφός
Web Developer, System Administrator

Κάθε γραμμή κώδικα, κάθε byte πληροφορίας, κάθε σχέδιο και ιδέα είναι το όχημά μας για ένα καλύτερο αύριο. Το καλύτερο αύριο που είχαμε, μέχρι το επόμενο.


Κωνσταντίνα Κούγκουλη
Web Designer, Support

Η αξία της ικανοποίησης των πελατών μας είναι σημαντική. Μας δίνει ώθηση για να προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Κάθε μέρα και καλύτερα!


Νικολέτα Γαλάνη
Web Designer, Support

Ένα όμορφο αποτέλεσμα μπορεί να καθοριστεί με πολλούς τρόπους. Ο στόχος μας είναι το όμορφο αποτέλεσμα και η προσπάθειά μας είναι εστιασμένη σε αυτό.


Αγγελική Θεοδωρακοπούλου
Accounts, Social Media Manager

Με τη δύναμη της απλότητας δημιουργούμε τα κομμάτια ενός πολύπλοκου παζλ που πάντα στο DNA του θα περιέχει την απλότητα.