Δωρεάν Web Hosting

Ξεκινήστε αμέσως με δωρεάν hosting

Για κάθε domain name που κατοχυρώνετε ή μεταφέρετε στην Focus On Web, δικαιούστε το πακέτο δωρεάν φιλοξενίας ιδανικό για απλές στατικές ιστοσελίδες. Μέσω της δωρεάν φιλοξενίας μπορείτε επίσης να αποκτήσετε το επαγγελματικό email της μορφής @to-domain-sas.gr

Βρειτε ότι χρειάζεστε στο Control Panel μας

Το γραφείο μας σας παρέχει τη δυνατότητα να ελέγχετε όλες τις πληροφορίες του λογαριασμού σας (π.χ. υπηρεσίες, τιμολόγια, λογιστικές πληροφορίες κλπ).
Μέσω της web εφαρμογής που αναπτύχθηκε 100% από εμάς, σας δίνουμε τη δυνατότητα να αποκτήσετε πρόσβαση σε όλες αυτές τις πληροφορίες και πολλές άλλες.

  • 10 MB χώρος δίσκου
  • 5 GB/μήνα κίνηση δεδομένων
  • 1 Email διεύθυνση
  • Δωρεάν σελίδα “Υπό Κατασκευή”
  • Πίνακας ελέγχου Plesk στα ελληνικά
  • Άμεση ενεργοποίηση υπηρεσίας
  • Tεχνική υποστήριξη μέσω e-mail
  • Εύκολη αναβάθμιση σε μεγαλύτερο πακέτο

Βεβαίως! Η μοναδική προυπόθεση είναι να έχετε στη διάθεση σας την πρόσβαση στα αρχεία της ιστοσελίδας σας και τη βάση δεδομένων. Η μεταφορά γίνεται από εμάς, εντελώς δωρεάν!

Μπορείτε να έχετε στη διάθεση σας πολλαπλές εκδόσεις PHP για να χρησιμοποιείτε ανά περίπτωση, ανάλογα με τα χαρακτηριστικά της φιλοξενίας σας.

Βεβαίως! Το πακέτο φιλοξενίας σας μπορεί να αναβαθμιστεί αμέσως χωρίς downtime.

Η πληρωμή θα πρέπει να γίνεται υποχρεωτικά κατά την έναρξη της περιόδου δέσμευσης (π.χ. μήνας, έτος). Οι τρόποι πληρωμής μας αναγράφονται στη σελίδα των τρόπων πληρωμής.

Τα Shared πακέτα φιλοξενίας παρέχονται έτοιμα σε περιβάλλον Linun με λειτουργικό CentOs

Βεβαιως! Οι ενεργοποίση των διευθύνσεων γίνεται κατά τη διάρκεια των ωρών εργασίας του Datacenter. Αν αλλάξετε γνώμη μπορείτε οποιαδήποτε στιγμή να την ακυρώσετε.

Σας εγγυόμαστε επιστροφή χρημάτων αν δεν μείνετε ευχαριστημένοι σε διάστημα 30 ημερών. Δεσμευόμαστε ότι θα σας επιστρέψουμε το 100% χωρίς καμία ερώτηση.

Email -Ticket

Όταν χρειάζεστε βοήθεια ή υποστήριξη από εμάς, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας εύκολα και γρήγορα. Απλά μας στέλνετε ένα email ή δημιουργείτε ένα ticket υποστήριξης, και θα σας απαντήσουμε αμέσως. Η ομάδα υποστήριξής μας είναι εδώ για εσάς οποιαδήποτε στιγμή, για να σας βοηθήσει σε οποιοδήποτε πρόβλημα μπορεί να αντιμετωπίζετε. Μην διστάσετε να μας επικοινωνήσετε – είμαστε εδώ για εσάς!

Social – Blog

Μείνετε ενήμεροι για όλα τα νέα, τις εργασίες και τα τελευταία γεγονότα σχετικά με τον ψηφιακό κόσμο επισκεπτόμενοι τα social media του γραφείου μας. Μέσα από τις online πλατφόρμες μας θα βρείτε πληροφορίες για τις τελευταίες εξελίξεις στον κόσμο του διαδικτύου, συμβουλές και ανακοινώσεις που μπορούν να σας φανούν χρήσιμες. Μην χάσετε την ευκαιρία να είστε πάντα πρώτοι στα νέα και να παρακολουθείτε τις δραστηριότητες μας μέσω των social media!