Κατασκευή ιστοσελίδων

feature

Κατασκευή ιστοσελίδων

Η σημασία κρύβεται στις λεπτομέρειες

Η κατασκευή μια ιστοσελίδας είναι πολύ σημαντική για την εικόνα της επιχείρησης σας. Πλέον η διαθεσιμότητα γνώσης, εργαλείων και ανθρώπων που μπορούν να εξυπηρετήσουν αυτό τον σκοπό είναι μεγάλη. Φροντίστε να κάνετε τη σωστή επιλογή.icon

Γρήγορα και οικονομικά

Δεν είναι απαραίτητο να επενδύσετε πάρα πολλά χρήματα για να αποκτήσετε online παρουσία. Το γραφείο μας παρέχει ευέλικτες οικονομικές λύσεις, ιδανικές για το ξεκίνημα της online παρουσίας σας.

icon

Δυναμικά & εντυπωσιακά

Δείξτε στους online επισκέπτες σας το καλύτερο πρόσωπο της επιχείρησης σας, με εντυπωσιακό τρόπο και συγχρόνως λειτουργικό, με καλή απόδοση στις μηχανές αναζήτησης και εξαιρετική εμφάνιση από οποιαδήποτε συσκευή (smartphone, tablet κλπ). Αποκτήστε σήμερα κιόλας την δυναμική ιστοσελίδα που επιθυμείτε βασισμένη σε οποιαδήποτε από τις δημοφιλείς πλατφόρμες WordPress, Joomla, Prestashop, OsCommerce κλπ.

icon

Hλεκτρονικό κατάστημα

Θέλετε να κάνετε online πωλήσεις όλο το 24ωρο; Θέλετε να λαμβάνετε πληρωμές μέσω τράπεζας; Σας ενδιαφέρει να διαχειρίζεστε απόλυτα τα αποθέματα σας, τα στοιχεία των πελατών σας και τις πωλήσεις σας; Έχουμε λύσεις που ταιριάζουν απόλυτα στις ανάγκες της επιχείρησης σας.

icon

Custom Web εφαρμογές

Σκεφτείτε οτιδήποτε και εμείς μπορούμε να σας το φτιάξουμε. Ήδη συνεργάτες μας χρησιμοποιούν custom εφαρμογές CRM, διαχείριση αποθήκης, κατάλογος φαρμάκων και τιμών, ιατρικό λεξικό, έλεγχος γραμμής παραγωγής κλπ που βρίσκονται ήδη σε λειτουργία.