Γνωριμία με την Focus On Web

«Αν καταφέρει κάποιος να κάνει το χόμπι του επάγγελμα, σίγουρα θα είναι περισσότερο ευτυχής!» Γιατί όχι; Κάπως έτσι δημιουργήθηκε η Focus On Web, τον Ιούνιο του 2006. Παρά το ότι το χόμπυ από το επάγγελμα έχει τεράστια διαφορά, για εμάς έχει και σήμερα, περίπου 15 χρόνια μετά, μεγάλη σημασία να διατηρήσουμε την απόλαυση που νιώθαμε τότε, παρέχοντας ταυτόχρονα υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, με υψηλό βαθμό οργάνωσης.

Απ΄το 2006 μέχρι σήμερα πολλά πράγματα αλλάξαν. Η τεχνολογία, η πληροφορική, η οικονομία, ακόμα και ο τρόπος που ο καθένας μας βλέπει τη ζωή, το περιβάλλον αλλά και τον ίδιο του τον εαυτό. Η αποστολή μας για παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου έχει συνδεθεί με την αλλαγή και ακόμα περισσότερο με την εξέλιξη και τη βελτίωση.
Το όραμα μας είναι η δημιουργία μιας "οικογένειας" ανθρώπων που μέσα σε ένα υγειές εργασιακό περιβάλλον θα παρέχουν χρήσιμες και καινοτόμες λύσεις υψηλού επιπέδου, με σεβασμό στους ανθρώπους και τις θεμελειώδεις αρχές της κοινωνίας μας.

Όλα τα προηγούμενα χρόνια είχαμε την τύχη να γνωρίσουμε σημαντικά πρόσωπα με αρχές και όραμα. Άτομα που μας ενέπνευσαν και αποτελούν για εμάς το κίνητρο να συνεχίσουμε ακόμα πιό δυνατά, με σοβαρότητα και επαγγελματισμό.