Google/Facebook Ads

[titles text=”Q3VzdG9tJTIwJUNFJTk1JUNGJTg2JUNFJUIxJUNGJTgxJUNFJUJDJUNFJUJGJUNFJUIzJUNFJUFEJUNGJTgy” type=”h1″ class=”light” text_align=”left”]

Έχετε μια καλή ιδέα; Το γραφείο μας μπορεί να υλοποιήσει οποιαδήποτε απαίτηση σας με την κατασκευή μιας κατά παραγγελίας (custom) εφαρμογής.

[titles text=”JTNDc3Ryb25nJTNFV2hhdCUyMG1vcmUlMjB3ZSUyMG9mZmVyJTNDJTJGc3Ryb25nJTNF” type=”h1″ class=”caps white” effect=”animated eff-fadeInUp delay-200ms”][margin margin_top=”10px”]

Oι εφαρμογές μας λειτουργούν μέσω περιβάλλοντος web. Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να έχετε πρόσβαση στην εφαρμογή σας από οποιοδήποτε σημείο και οποιαδήποτε συσκευή. Με τον τρόπο αυτό δεν δεσμεύεστε από αλλαγές ή βλάβες εξοπλισμού.

Οι εφαρμογές μας είναι απόλυτα ασφαλείς. Εκτός από την ασφαλή δομή κατασκευής τους περιβάλλουμε τις εφαρμογές μας από την δικτυακή ασφάλεια έχοντας στη διάθεση μας τα δυνατότερα εργαλεία (firewalls, ημερήσια backup, monitoring κλπ).

Οι εφαρμογές μας είναι επεκτάσιμες γεγονός που σας παρέχει απόλυτη ευελιξία σε περίπτωση μελλοντικών απαιτήσεων.

Οι υποστήριξη των εφαρμογών μας είναι δεδομένη σε οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίσετε. Μέσω του support ticketing συστήματος και τις λειτουργίες που θα βρείτε στην περιοχή πελατών μας, θα έχετε την απόλυτη διαχείριση, χωρίς να δεσμεύεστε υποχρεωτικά από συμβόλαια υποστήριξης που ενδεχομένως να μην χρειάζεστε.