Δυστυχώς δεν βρήκαμε αυτό που αναζητήσατε 😟

Λυπούμαστε για την αναστάτωση! Σας προτείνουμε να κάνετε μια εκ’ νέου αναζήτηση ή να δείτε τις προτάσεις μας σχετικά με υπηρεσίες και παροχές του γραφείου μας.

Αν δεν βρείτε αυτό που αναζητάτε, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας και με μεγάλη χαρά θα απαντήσουμε σε κάθε ερώτημα σας, σχετικά με τις υπηρεσίες μας.

Σας προτείνουμε να αναζητήσετε μια από τις υπηρεσίες μας

Πρόσφατα άρθρα μας

Τι είναι τα plugins του WordPress;

Το WordPress είναι μια από τις πιο δημοφιλείς πλατφόρμες δημιουργίας ιστοσελίδων παγκοσμίως, και ένα από τα πράγματα που το καθιστούν τόσο δημοφιλές είναι η δυνατότητα προσαρμογής μέσω πρόσθετων (plugins). Τα πρόσθετα είναι επεκτάσεις λογισμικού που επιτρέπουν στους χρήστες του WordPress να προσθέτουν λειτουργικότητα και να προσαρμόζουν την ιστοσελίδα τους χωρίς την ανάγκη για προγραμματισμό.

Τι είναι το SEO

Αν διαβάζετε αυτό το άρθρο, είναι πιθανό να έχετε ήδη ιστοσελίδα και σας απασχολεί η απόδοση της στα αποτελέσματα της αναζήτησης στις μηχανές αναζήτησης (Google, Bing κλπ). Τα καλά νέα είναι ότι δεν είστε οι μόνοι που έχετε αυτό τον προβληματισμό. Τα κακά νέα είναι ότι ο ανταγωνισμός είναι τόσο μεγάλος που η επιτυχία σας […]

Γιατί τα email μου πάνε στην ανεπιθύμητη αλληλογραφία;

Ένα συχνό ερώτημα που δεχόμαστε από τους συνεργάτες μας με φιλοξενίες ιστοσελίδων είναι γιατί τα email πάνε στην ανεπιθύμητη αλληλογραφία. Η απάντηση στο ερώτημα αυτό δεν είναι απλή, καθώς υπάρχουν πολλοί λόγοι που μπορεί να συμβαίνει αυτό.

Φιλοξενία ιστοσελίδας σε server με δίσκο NvMe

Ήρθε η ώρα να αποκτήσετε τη νέα σας φιλοξενία και σίγουρα η επιλογή του υλικού (hardware) κρύβει πολλά ερωτηματικά. ΤΟ ερώτημα αυτό είναι εξίσου κρίσιμο κατά την αφορά ενός Dedicated Server ή ενός Semi-Dedicated server.

Επικοινωνία με το γραφείο μας

  • E-mail: sales@focusonweb.gr
  • Αίτημα Υποστήριξης: πατήστε εδώ
  • Τηλέφωνο: +30 27413 02 771,+30 27411 20 109