Υποστήριξη ιστοσελίδων, web hosting

feature

Υποστήριξη με χαμόγελο!

Βασικό μας μέλημα είναι να λειτουργούν όλα σωστά. Το γραφείο μας διαθέτει την τεχνογνωσία και την εμπειρία για να κάνει αυτό που πρέπει. Εκτός από αυτό, θέλουμε να σας υποδεχόμαστε πάντα με ένα πλατύ χαμόγελο, απαραίτητο εφόδιο στην καθημερινή πορεία των συνεργασιών μας.icon

Αίτημα Υποστήριξης

Μπορείτε οποιαδήποτε στιγμή από οπουδήποτε, να μας στείλετε το αίτημα υποστήριξης σας. Αυτό μπορεί να αφορά τεχνικά ζητήματα, θέματα πωλήσεων, υποστήριξη after-sales, λογιστήριο ή ότι άλλο μπορεί να χρειαστείτε τη βοήθεια μας.

icon

Τηλεφωνική Υποστήριξη

Μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας μαζί μας, τηλεφωνικά στο 27413 027 71, οποιαδήποτε στιγμή εντός του ωραρίου λειτουργίας του γραφείου μας. για οποιοδήποτε θέμα σας απασχολεί.

icon

Ζωντανή Συνομιλία

Μπορείτε να συνοομιλήσετε μαζί μας σε πραγματικό χρόνο, χωρίς κόπο, μέσω της ζωντανής συνομιλίας. Μπορείτε να μιλήσετε μαζί μας οποιαδήποτε στιγμή δείτε την ένδειξη "Χρειάζεστε Βοήθεια;" στο κάτω δεξί τμήμα της οθόνης σας. Φυσικά μπορείτε μέσω του ίδιου συστήματος να μας στείλετε email, σε περίπτωση που δεν υπάρει διαθέσιμος εκπρόσωπος μας.

icon

Βιβλιοθήκη υποστήριξης

Μπορείτε να βρείτε τις απαντήσεις σε συνηθησμένα ερωτήματα στη βιβλιοθήκη υποστήριξης μας. Θα βρείτε αναλυτικές περιγραφές για τεχνικά θέματα, θέματα λειτουργίας του γραφείου, όπως τρόποι πληρωμής και λογιστηρίου και πολλά άλλα χρήσιμα άρθρα εμπλουτισμένα με εικόνες και βίντεο από το κανάλι μας στο Youtube.