Μεταβίβαση ιδιοκτησίας ονομάτων χώρου (domain) .gr

H μεταβίβαση της ιδιοκτησίας ενός .gr domain σε νέο ιδιοκτήτη, μέσω του γραφείου μας, είναι εφικτή από εμάς εφόσον το γραφείο μας είναι ο καταχωρητής του συγκεκριμένου ονόματος.

Αυτό σημαίνει ότι η καταχώρηση έγινε μέσω του γραφείου μας ή το domain έχει μεταφερθεί σε εμάς.
Οι ενέργειες που απαιτούνται είναι οι εξής:

  1. Αν είστε νέος πελάτης, θα πρέπει να δημιουργήσετε λογαριασμό στην εφαρμογή μας μέσω της διεύθυνσης: https://focusonweb.gr/register.php
  2. Στη συνέχεια, θα χρειαστεί να μας στείλετε:
    1. Συμπληρωμένη από το νέο ιδιοκτήτη την αίτηση μεταβίβασης domain που θα βρείτε εδώ καθώς και αστυνομική Ταυτότητα (για φυσικά πρόσωπα) ή έναρξη επιτηδεύματος ή ΦΕΚ (για εταιρείες).
    2. Συμπληρωμένη από τον παλιό ιδιοκτήτη την αίτηση μεταβίβασης domain που θα βρείτε εδώ καθώς και αστυνομική Ταυτότητα (για φυσικά πρόσωπα) ή έναρξη επιτηδεύματος ή ΦΕΚ (για εταιρείες). Η αίτηση μεταβίβασης του παλιού ιδιοκτήτη θα πρέπει συνοδεύεται από επικύρωση φορέα του Δημοσίου (π.χ. ΚΕΠ).
  3. Θα πρέπει να γίνει η οικονομική τακτοποίηση της παραγγελίας σας. Μπορείτε να προσθέσετε το προϊόν στο καλάθι σας και να ολοκληρώσετε την πληρωμή σας online, μέσω του συνδέσμου: https://focusonweb.gr/cart.php?a=add&pid=36Σημείωση: Η μεταβίβαση ενός .gr domain αποτελεί χρεώσιμη πράξη από το Μητρώο των ελληνικών ονομάτων και το κόστος της είναι 30€ ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ).
    Μπορείτε να δείτε τους τρόπους πληρωμής στη σελίδα: https://focusonweb.gr/tropoi-pliromis
  1. Με την ολοκλήρωση των παραπάνω, το αίτημά σας προωθείται προς το μητρώο ονομάτων χώρου (.gr) και η μεταβίβαση ολοκληρώνεται εντός μίας (1) εργάσιμης ημέρας.

Leave a Reply